Máme energiu na rozdávanie, preto sme opäť partnerom Medzinárodného maratónu mieru - iWatt blog

Autor: Nezaradené

Máme energiu na rozdávanie, preto sme opäť partnerom Medzinárodného maratónu mieru

Najstarší maratón v Európe a tretí najstarší na svete sa aj tento rok koná v Košiciach. 97. ročník Medzinárodného maratónu mieru 4.10. opäť rozbúcha srdcia bežcov a atlétov v metropole východu.

Každý ročník Medzinárodného maratónu mieru je plný energie a nadšenia. V niekoľkohodinovom zdolávaní samého seba sa bežci snažia zabehnúť čo najlepší čas a urobiť niečo pre svoje zdravie. Veľká športová udalosť a dlhé minúty pohybu sú aj skvelou príležitosťou ako zarobiť stovky iWattov.

Tento rok je bohužiaľ kvôli pandémií počet účastníkov obmedzený na 200 bežcov. Mnohí sa na trať nedostanú, no zabehnúť si pár kilometrov alebo celý maratón, môžete aj vo svojom okolí, na svojej obľúbenej trati. Aspoň symbolicky tak podporíte toto významné podujatie a v iWatte vás za to odmeníme 2-násobkom iWattov za každú aktivitu beh, ktorú si synchronizujete práve 4.10. Ak navyše budete medzi 200 účastníkmi priamo na trati a pošlete nám do Facebook správy fotku iWatt appky spolu s medailou z MMM 2020, získate od nás iWatt darček.

Nezabudnite, že ten najlepší nemusí odchádzať iba s medailou, ale aj s plnou baterkou energie na rozdávanie. Získané iWatty môžu bežci premeniť na peniaze pre kluby alebo na výhody pre seba

Každý ubehnutý kilometer znamená pomoc pre šport na Slovensku

Nejde len o beh na dlhé trate. Z tisícky bežcov sa mnohí dostanú na tie najlepšie priečky a za to im každý rok patrí obdiv. Ostatní môžu svoju energiu využiť naplno pre seba a pre dobrú vec – pre šport. Aplikácia iWatt sa Medzinárodného maratónu mieru 2020 zúčastní virtuálne. Vďaka vašim smart hodinkám, náramkom a mobilom. 😉

Sme veľmi radi, že aj v tejto náročnej situácii pre slovenský šport môžeme práve vďaka iWatt tímu používateľov našej aplikácie pomáhať športovým klubom a tímom získavať financie a podporovať podujatia, ako je práve Medzinárodný maratón mieru v Košiciach. 

Pridajte sa k nám na iWatt.sk a rozdávajte svoju energiu na dobrú vec.

Nemáte ešte iWatt appku? Stiahnite si ju na GOOGLE PLAY alebo APP STORE.

(Visited 341 times, 1 visits today)