Aspiro Vianočná liga - iWatt blog
iWatt Aspiro

Autor: Nezaradené

Aspiro Vianočná liga

Tohtoročné Vianoce sú jednoznačne iné. Najväčším darčekom sú zdravie a možnosť obdarovať druhých. Preto sa spoločnosť Aspiro spoločne so svojimi zamestnancami, partnermi a priateľmi rozhodla venovať minimálne 5 000 € na podporu zimných individuálnych športov. Pozitívna energia vygenerovaná v Aspiro Vianočnej lige, ktorá bude prebiehať na iWatte od 15.12.2020 do 31.1.2021, urobí viac radosti než darčeky pre klientov a zamestnancov či opulentná vianočná párty. Ak je tento nápad blízky vášmu srdcu, urobte tak tiež. Každé € pre šport sa počíta, a v dnešnej dobe o to viac.

Ako môžem pomôcť

Pomáhate už len tým, že si prečítate tento článok a aktívne používate iWatt. Ešte lepšie je ale poslať ľubovoľný príspevok na transparentný účet SK67 8330 0000 0028 0190 2281, ktorý zastrešuje občianske združenie OZ Pozitívna Energia. To celú čiastku rozdelí športovým klubom v Aspiro Vianočnej lige. Ak nazbieraná suma prekročí hranicu 5 000 €, môže byť rozdelená do niekoľkých kôl Aspiro ligy.

Povedzte o tejto skvelej šanci svojim kolegom, priateľom aj nadriadeným. Čím viac nás bude, tým viac pozitívnej energie vygenerujeme. A o to v tejto lige ide.

Krásne sviatky!

Prispieť na dobrú vec môžeš aj s použitím QR kódu (pay by square)

Čo je Aspiro

Aspiro je konzultačná spoločnosť s kanceláriami v Bratislave a Prahe. Poskytuje služby od business designu a digitálnych stratégii, manažérske poradenstvo až po infraštruktúrne financovanie. Pomáha klientom v privátnej a verejnej správe v EU i ďalších krajinách riešiť problémy, zlepšovať efektivitu, riadiť a implementovať projekty. Jej zameranie nekončí poradenstvom.

Spolu s partnermi sa snaží nové myšlienky realizovať a vygenerovať novú pridanú hodnotu. „Nápady nemajú končiť v zásuvke, ale majú byť nasadené.“

Príkladom takejto myšlienky je aj platforma iWatt, kde sa Aspiro spoločne s innogy podieľalo na vzniku myšlienky, dohliadalo na realizáciu a v neposlednej rade pomáha s prevádzkou a ďalším rozvojom.

www.aspiro.sk
LinkedIn
Facebook

(Visited 291 times, 1 visits today)