iWatt Challenge priniesla vyše 2 milióny pozitívnej energie - iWatt blog

Autor: Nezaradené

iWatt Challenge priniesla vyše 2 milióny pozitívnej energie

Výzvy a súťaže nie sú pre iWatt žiadnou novinkou. Po klubových súťažiach a charitatívnom behu No Finish Line sa na prelome marca a apríla konala ďalšia, do ktorej sa mohol zapojiť ktokoľvek bez ohľadu na to, aký šport zbožňuje. A že je takých ľudí naozaj obrovské množstvo, iWatt Challenge len potvrdila.

Ako výzva prebiehala?

Od 22. marca do 11. apríla 2021 sa mohol do iWatt Challenge zapojiť ktorýkoľvek používateľ appky iWatt. Cieľ bol jediný – dosiahnuť hranicu 2000 iWattov. O tom, či to dá za týždeň alebo tri, o aktivitách, vďaka ktorým si pripíše na svoje konto pozitívnu energiu a o tom, či výzvu zdolá, rozhodol každý sám. Beh, cyklistika, chôdza, fitness… predstavivosti a chuti hýbať sa sme medze nekládli.

Virtuálnu výzvu sa rozhodlo zdolať 1785 vytrvalcov. Ak uznanlivo prikyvujete, že to nie je málo, počkajte si na počet aktivít, ktoré dokopy vykonali – bolo ich až 44 058. Stále nestačí? A čo takto ohromujúce množstvo iWattov, z ktorých mnohé poputujú na pomoc slovenským športovým klubom? Teraz si držte klobúky, pretože všetci účastníci nazbierali dohromady 2 233 000 iWattov.

Odmena pre víťazov? Predsa zlatá medaila!

Odhodlanie, vytrvalosť a chuť prekonať samého seba si zaslúži odmenu. Výzvu sa podarilo dokončiť 447 úspešným vytrvalcom, ktorí podali obdivuhodné výkony a každému z nich právom patrí zlatá medaila iWatt Challenge 2K Majster.

Čo s nazbieranými iWattmi?

Tie každému účastníkovi, samozrejme, ostávajú – a to bez ohľadu na množstvo, ktoré nazbieral. Môže si tak za ne kúpiť niečo v EnergyShope alebo ešte lepšie – podporiť niektorý zo slovenských športových klubov, ktoré momentálne zápasia o víťazstvo v 13. kole innogy ligy. O výherných kluboch sa rozhodne už 14. apríla, takže času na váhanie veľa neostáva.

Ďakujeme všetkým, ktorí sa do výzvy zapojili. iWatt Challenge opäť spojila milovníkov pohybu z každého kúta Slovenska a dokázala, že aj šport vykonávaný individuálne môže priniesť obrovskú radosť, motiváciu a chuť bojovať ďalej.

(Visited 557 times, 1 visits today)