Zapoj svoju firmu do výzvy a pomôžte spolu Lige za duševné zdravie - iWatt blog

Autor: Nezaradené

Zapoj svoju firmu do výzvy a pomôžte spolu Lige za duševné zdravie

Fyzické a psychické zdravie sú od seba neoddeliteľné. Tí, ktorí sa venujú športu pravidelne, to veľmi dobre vedia. Niektorým postačí ranný beh, iní si zájdu do fitka, ďalší sa duševnej ťažoby zbavujú jogou. Sú však aj takí, ktorým šport už nestačí a potrebujú profesionálnu pomoc. A práve tých sa iWatt rozhodol podporiť.

Výzva na podporu

Výzva Športujeme spolu o dušu prináša šancu spoločnostiam pomôcť Lige za duševné zdravie. Bez ohľadu na to, či má tvoja firma 50, 100 alebo 300 zamestnancov, každá je vo výzve vítaná. Účastnícky poplatok poputuje na konto Ligy za duševné zdravie a jej Linku dôvery Nezábudka, ktoré dennodenne pomáhajú ľuďom s psychickými problémami.

Výška účastníckeho poplatku závisí od počtu zamestnancov vo firme. Pre spoločnosti, ktoré majú do 250 zamestnancov, je poplatok 500 €. Spoločnosti s vyšším počtom zamestnancov sa môžu zapojiť za poplatok 1000 €. Registrovať sa môžu na e-mail andrej.vrsansky@dusevnezdravie.sk. Všetky potrebné informácie sú dostupné v podujatí na Facebooku: Športujeme spolu o dušu.

Ako bude výzva prebiehať?

Po registrácii získa každá firma kód. Ten potom zamestnanci zadajú pri prihlásení do výzvy a môžu športovať, čo im duša ráči. Prvé tri firmy s najväčším množstvom iWattov sa zaväzujú zdvojnásobiť svoj príspevok Lige za duševné zdravie.

Férovosť je samozrejmosťou

Keďže zapojiť sa môžu firmy s rôznym počtom zamestnancov, počet dosiahnutých iWattov sa bude prepočítavať na priemerný počet prejdených kilometrov na jedného zamestnanca.

Ako dlho potrvá výzva?


Výzva štartuje 10. októbra, do cieľa dorazí o tri týždne neskôr, 31. októbra. Ty a tvoji kolegovia tak máte celých 21 dní na to, aby ste ukázali, že šport nie je len o pohybe, ale aj o pohode.

Tak neváhaj a začni sa aj ty hýbať na pomoc iným. Možno práve svojimi iWattmi prinesieš niekomu do života ľahkosť, ktorá mu chýba.

(Visited 134 times, 1 visits today)