Trénujte svoje kluby virtuálne s iWattom - iWatt blog

Autor: Tipy a triky

Trénujte svoje kluby virtuálne s iWattom

Pandémia nám ukázala, že bez osobného kontaktu na tréningoch a zápasoch je neskutočne náročné udržať sa vo forme. To sa týka športovcov aj trénerov. Spoločná rozcvička, potom intenzívny tréning, cez víkend zápas a tímová oslava víťazstva boli na chvíľu minulosťou. Vďaka iWattu a jeho ligám však môžete svoje tímy a kluby trénovať aspoň virtuálne a staň sa tak tímovým hráčom za akýchkoľvek okolností.

Nestratiť kondíciu bez tréningov a turnajov bolo pre mnohých rovnako ťažké ako nestratiť imunitu (a chladnú hlavu). Predstavte si vrcholového športovca, ktorý na mesiac či dva prestane úplne s tréningom. Zostane doma, sadne si na gauč a začne s maratónom seriálov. Jeho tréner sa mu určite nepoďakuje. Ako teda vďaka iWattu nestratiť športový drive svojich zverencov? Máme pre vás pár návodov.

1. Začnite plniť iWatt výzvy

Je to jednoduché. Potrebujete sa len skontaktovať s celým svojím tímom a začať výzvu. Môžu to byť ranné rozcvičky, behy do prírody alebo série drepov a kľukov. Použitie fantáziu a simulujte reálne tréningy. Ale hlavnou výzvou zostáva aj tak spoločný súboj vo virtuálnej lige iWattu. Ako odkontrolujete aktivitu svojho klubu? Nuž, stačí si nechať poslať screenshoty z iWatt appky. A odmena? Peniaze pre klub, ktoré môžete minúť aj na spoločné pivo. Vaši športovci vám nakoniec poďakujú, že ste na nich nezabudli a dali ste im niečo, čo ich na chvíľu zamestná

iWatt beh

2. Zdieľajte si tréningy navzájom

Internet má snáď doma takmer každý. Zadarmo môžete vďaka nemu vytvoriť virtuálne iWatt telocvične a ihriská. Stačí vám pár sekúnd na sociálnej sieti a máte súkromnú iWatt skupinu, do ktorej ako tréner pozvete ostatných. Tam môžete publikovať nielen rozpis výziev, ale aj videá a fotografie. Získal niekto rekordne veľa iWattov? Motivujte ho, aby pridal screenshot do skupiny. Máte video zaujímavých cvikov na kondičný tréning? Prečo si ho nechávať pre seba? Zatiaľ môžete celý klub trénovať aspoň virtuálne a získané iWatty rovno pošlite svojmu klubu, aby vám výhra neušla.

3. Trénerom na jeden týždeň

Majú trénujúci pocit, že by to zvládli lepšie? Striedajte si úlohu trénera, aby si aj oni vyskúšali, aké je to vymýšľať tréningové plány, motivovať a podporovať súťaživosť. A na konci mesiaca urobte vyhodnotenie najlepších virtuálnych trénerov. Pod koho vedením získal váš klub najviac iWattov? Aj to je aktivita, ktorá rozprúdi zdravé súperenie.

4. Spoločný virtuálny oddych

iWatt virtuálna liga

Po tréningu dobre padne aj spoločná pauza, veď to dobre poznáte. Aby ste to s aktivitou hneď neprehnali, pokojne si zašportujte ešte virtuálnejšie v počítačovej FIFE alebo NHL a šetrite sily na zajtrajší nový tréning plný energie. Rozbiehať sa treba pomaly, ale ktovie, či to dodržia aj ostatné kluby a nezískajú tak peniaze pred vami. 😉

iWatt tréning

Ak máte aj nejaké vlastné nápady, neváhajte ich použiť. Ako tréneri to máte teraz ťažšie, ale iWatt je dobrým priestorom, v ktorom môže celý klub športovať aj vďaka vašej aktivite. O chvíľu sa opäť rozbehnete po ihriskách v plnej sile a kondícii ako predtým.

(Visited 152 times, 1 visits today)