Nápad, ktorý zmenil financovanie športu - iWatt blog

Autor: O iWatte

Nápad, ktorý zmenil financovanie športu

Novým nenápadným startupom sme preniesli rozhodovanie o financovaní slovenského športu na všetkých, ktorí sa chcú hýbať. iWatt sa stal synonymom pohybu. Obľúbený klub v okolí? Večerný tenis s kolegami po práci v hale, ktorej by sa pár eur navyše zišlo? Alebo tréning detí, ktoré by sa novým loptám a dresom potešili? Tam všade čakajú iWatty. Rozhodnutie, kam nakoniec peniaze poputujú, máte konečne vo svojich rukách.

Každá prechádzka, dobehnutie na autobus, tanečná párty v piatok večer alebo víkendový výbeh do hôr sú kilometre a kilometre, ktoré sa premenia na virtuálne iWatty. Aplikácia iWatt je plná obyčajných ľudí. Nemusíte byť profesionálnym športovcom, aby ste mohli klubom poslať stovky iWattov pravidelne. Stav vašej batérie sa však vďaka pravidelnej aktivite zlepšuje a po pár týždňoch sa z vás stane skutočný iWatt profesionál

Kluby si už vďaka iWattu prilepšili o tisíce eur

Nazbierané iWatty stačí potom už len posielať klubom. Na konci kola kluby získajú výhru podľa umiestnenia v tabuľke. Peniaze môžu ľubovoľne využiť na zlepšenie podmienok pre šport. Tisíce eur už pomohli zmeniť slovenský šport a rozhodli o tom tréneri, rodičia, kamaráti, bežci, futbalisti, plavci a iní. Len vyberte klub, ktorému chcete poslať iWatty tentoraz, a hor sa na získavanie ďalších iWattov. Vaše nachodené a nabehané kilometre už teraz nezostanú bez povšimnutia.
Teší nás aj váš záujem o iWatt značku a nákupy v EnergyShope. Za iWatty si nakupujete iWatt merch v podobe čiapky alebo trička, premium účet STRAVY alebo zľavy na skipasy na Donovaloch či štartovné na pretekoch.

iWatt je kolektívny

V partii ide všetko najlepšie. Za každého aktívneho člena v iWatt aplikácii, ktorého pozvete, dostanete navyše 300 iWattov. Vy aj váš priateľ. To sa vyrovná niekoľkým dňom aktívneho tréningu, takže to nie je vôbec málo. Ale nie je to len o bonusových číslach, ale o spoločnej aktivite. Tandemový beh, spoločný šport alebo výlet do hôr. Tak sa iWatty zbierajú najlepšie. iWatt pravidelne rastie aj vďaka vašim pozvánkam.
Ak ešte iWatt aplikáciu nemáte, stiahnite si ju na tomto linku. Potom sa už len pravidelne hýbte a premieňajte iWatty za výhody pre seba a pre kluby. Konečne máte slovenský šport vo vlastných rukách.

(Visited 151 times, 1 visits today)