5 krokov, ako nazbierať ešte viac iWattov - iWatt blog

Autor: Tipy a triky

5 krokov, ako nazbierať ešte viac iWattov

Stabilná denno-denná snaha a honba za novými iWattmi vydrží priemerne niekoľko týždňov. Potom nastúpi skeptická sedavosť a iWatty rýchlejšie miznú ako pribudnú. Čo robiť, aby ste sa iWatt stagnácii vyhli a pridali sa k lídrom v zbieraní? Možno ste ani netušili, že iWatty zbierate doslova všade.

1. Čerstvý vzduch a prechádzky

Výhodou iWattu je, že nemusíte byť aktívnym športovcom, aby sa vám darilo zbierať nové a nové iWatty. Obyčajná prechádzka v prírode vám pomôže nielen vybudovať imunitu, ale aj naplniť baterku. Čím bude túra náročnejšia a dlhšia, tým viac iWattov nazbierate. V ideálnom prípade vezmite aj svoju rodinu či priateľov a spoločne strávte príjemný pobyt v horách. Na konci dňa nezabudnite synchronizovať aktivitu a porovnať si úspechy.

2. Poupratujte celý dom

Čistota je pol života a desiatky iWattov. Smartfón do vrecka alebo inteligentné hodinky a náramky na ruke a hor sa do utierania prachu, vysávania, umývania podlahy alebo okien. Každý pohyb, presun a útek pred pavúkom v rohu sa dá premeniť na iWatty do virtuálnej baterky, ktorá sa za jedno jarné upratovanie môže naplniť nečakane rýchlo.

3. Znudené deti? Ponaháňajte sa s nimi

Sedia doma a pozerajú nový animovaný seriál. Po pár minútach ich to prestane baviť a vezmú na 15 minút farbičky a papiere. Potom sa dožadujú pozornosti a hľadajú, čo ich zabaví na dlhšie. Skúsili  ste už všetko, ale nič nefunguje? Čo tak navrhnúť naháňačku po dvore alebo okolo stola? Zabezpečte priestor, aby nevznikli úrazy, zapnite iWatt aplikáciu a poďme na to. Deti budú mať radosť z poriadnej aktivity a vy z množstva iWattov.

4. Zacvičte si doma alebo na dvore

Nie vždy potrebujete fitko a profesionálneho trénera. Pár minút hľadania na internete vám pomôže s cvikmi a aktivitami na doma. Dajte sa do športového, zapnite iWatt a začnite rozcvičkou, pokračujte krátkym behom po dvore, joggingom alebo mlynskými kolesami. Nenáročné aktivity, ktoré ste bežne robili na telesnej výchove, si určite ešte pamätáte, tak späť do kondície a iWatty budú nabiehať jedna radosť.

5.  Záhrada plná iWattov

Je to tak. Vytrhávanie buriny, pobehovanie s fúrikom, obsypávanie stromčekov, kontrola ovocných stromov. Všetok otravný pohyb s fúrikom bude vďaka iWattu príjemnejší. Rozdeľte si prácu v záhrade na niekoľko dní a urodí sa vám hneď niekoľko desiatok iWattov. Od samej radosti z pekne vyzerajúcej záhradky začnete skákať, a to sú ďalšie iWatty. 

Preteky, tréningy alebo pravidelné športovanie sú tým najlepším zdrojom iWattov, aby ste kluby posunuli vyššie a pomohli im získať peniaze. Ak však práve nemôžete športovať, zamyslite sa, či doma nenájdete aktivity, ktoré vám aspoň čiastočne pomôžu so získavaním ďalších iWattov.

(Visited 531 times, 1 visits today)