1 000 iWattov pre teba od zdravotnej poisťovne Dôvera - iWatt blog

Autor: Nezaradené

1 000 iWattov pre teba od zdravotnej poisťovne Dôvera

Nabi si parádnych 1 000 iWattov do svojej batérie len za jednu pohodovú prechádzku. Letný MEGA bonus od zdravotnej poisťovne Dôvera, sponzora našej Dôverun ligy, čaká na teba v každom meste.

Ako na to?

  • Zabehni do najbližšej pobočky zdravotnej poisťovne Dôvera
  • Predstav sa (dobre, nejde len o Tvoje meno, ale mohol by si im dať na seba aspoň e-mail ;))
  • Vypýtaj si svoj MEGA bonus 1 000 iWattov
  • Získaš bonusový promo kód

Tento bonus platí pre všetkých rovnako, aj pre tých, ktorí nie sú poistencami Dôvery.

Čo s promo kódom? Zadaj ho vo svojej iWatt appke v časti Profil – Použiť promo kód a do batérie Ti nabijeme 1 000 iWattov.

Chcel by si do Dôvery ešte viac výhod? Pozri si ich ponuku benefitov. Môžeš získať napr. príspevok na zubára vo výške 100 € každý rok, pomoc pri ťažkostiach s bedrovým kĺbom alebo ďalšie užitočné služby, ktoré môžeš pri svojom aktívnom zbieraní iWattov a zdravom životnom štýle potrebovať.

Ak nechceš prísť o svojich 1000 iWattov navyše, zabehni osobne do pobočky zdravotnej poisťovne Dôvera do 30.9.2020. Lebo letný MEGA bonus je len pre tých najaktívnejších.

Podmienky na získanie bonusu:

  1. Na pobočku si musí každý prísť pre bonus osobne. Ak pošlete niekoho za seba, bonus nezískate.
  2. Každý používateľ aplikácie iWatt si môže kód na MEGA bonus 1000 iWattov uplatniť len raz.
  3. Pre získanie bonusu je potrebné v pobočke Dôvery uviesť e-mailovú adresu, pod ktorou je používateľ registrovaný v aplikácii iWatt.
  4. V pobočke Dôvery je potrebné podpísať súhlas so spracúvaním osobných údajov, keďže nahlasuješ e-mail. V prípade, že máš menej ako 18 rokov, choď si pre bonus so svojim zákonným zástupcom.
  5. V prípade, že zistí iWatt podvodné správanie pri využívaní bonusov vyhradzuje právo pripísané iWatty alebo transakcie stornovať.

(Visited 6 320 times, 1 visits today)